top of page

Wij staan bekend om onze veganistische afternoon tea!

Afternoon tea begon in Groot-Brittanië in de jaren 1840. Het verhaal gaat dat Anna, de 7e hertogin van Bedford klaagde dat ze wat honger had in de namiddag. In die tijd werden normaliter maar twee maaltijden gegeten: een ontbijt en een avondmaal. De hertogin kwam met haar eigen tussenoplossing: ze vroeg om een pot thee en wat kleine hapjes om in de privacy van haar vertrekken te eten in de namiddag om haar honger te stillen. Al snel werd deze gewoonte om de tijd tussen maaltijden te overbruggen opgepakt onder de hogere klassen, en in de loop der tijd ontwikkelde zich een sociale aangelegenheid die we nu kennen als de afternoon tea. De afternoon tea wordt vaak verward met de high tea, een hartige maaltijd die de arbeidersklasse gegeten werd aan hoge tafels, waaraan deze haar naam te danken heeft.

Eén van onze specialiteiten bij Koffie ende Koeck is onze veganistische afternoon tea, waarbij we een mix serveren van hartige gerechtjes, scones en andere zoetigheden. 

De afternoon tea is geschikt voor minimaal twee personen, en kan gereserveerd worden tot een dag van tevoren via onze email (contact@koffieendekoeck.nl). 

Er zijn twee tijden beschikbaar: 11.30 - 13.45 of 14.00 - 17.00

 

You can book an Afternoon Tea with a minimum of 2 people.

Bookings need to be done at least a day in advance and can be booked in two time-slots: 11.30 - 13.45 and 14.00 - 17.00


€ 32,50 per persoon.

Afternoon Tea.jpg
bottom of page